Kunststof kozijnen Oudenbosch

Bent u in Oudenbosch op zoek naar een kozijnen leverancier? Kom eens langs bij Comatherm in Etten-Leur. Wij zijn 6 dagen per week geopend en onder het genot van een lekker bakje koffie of thee maken we voor u een vrijblijvende offerte voor kunststof of aluminium kozijnen voor uw woning of bedrijfspand. Met de kunststof kozijnen van Comatherm haalt u kwaliteit in huis voor elk budget. In ons brede assortiment vindt u een kozijn voor elke uitdaging, groot of klein. Heeft u alleen een nieuw wc-raampje nodig of zoekt u een scherpe offerte voor uw hele woning: wij helpen u graag.

Nooit meer schilderen, perfecte isolatie en een hoge inbraakwering, dat zijn de grootste voordelen van onze kunststof kozijnen. En u kunt zorgeloos genieten van absolute topkwaliteit. Met of zonder houtnerfstructuur, u kunt uw huis de uitstraling geven die past bij uw woning. Met een verdiept of vlak profiel en elke denkbare kleur is leverbaar. Het resultaat daarvan is een kunststof kozijn dat niet alleen perfect isoleert maar ook niet van echt hout is te onderscheiden.

De uitstraling van uw woning is belangrijk en kozijnen zijn erg bepalend voor deze uitstraling. Daarom kiest u een mooi kozijn wat bij uw huis past. Wij zorgen ervoor dat uw ramen en deuren weer jarenlang bescherming bieden tegen de elementen en ongewenste bezoekers. En vergeet niet: u verhoogt ook de waarde van uw huis! Waar u ook voor kiest, wij helpen u van advies tot montage. Zelf heeft u bij ons nergens meer omkijken naar als u dat wenst. Uiteraard kunnen wij ook alleen leveren, geen probleem.

Met onze kozijnen bent u verlost van het vervelende schilderwerk en dat scheelt in uw portemonnee. Het kozijn heeft, naast alle voordelen van kunststof kozijnen, vele extra pluspunten. De profielen hebben een grote wanddikte waardoor er minder kans op torderen is. Bovendien kan er tot driedubbele beglazing worden geplaatst. Een driedubbele rubberdichting leidt tot veel hogere isolatiewaardes tegen geluid en koude. Tenslotte zijn de kozijnen binnenin volledig verstevigd met staal. Dit leidt tot duurzamere kozijnen, omdat ze stijver zijn en daardoor jaar in jaar uit goed blijven sluiten in alle deuren en ramen.

Kom eens langs in onze ruime showroom. U vindt ons op industrieterrein Vosdonk, tegenover Nelemans en Jan Van Sundert keukens (waar men ook geniet van onze kozijnen en puien).

kunststof kozijnen roosendaal

Comatherm
Ecustraat 1
4879 NP Etten-leur
t: (076) 50 88 077 / e-mail: info@comatherm.nl

Bekijk onze algemene voorwaarden en de privacyverklaring