Kunststof kozijnen Rucphen

Zoekt u een kozijnen leverancier in Rucphen en omstreken? Met de kunststof kozijnen van Comatherm haalt u kwaliteit in huis voor elk budget. In ons brede assortiment kozijnen vindt u ongetwijfeld een oplossing die past bij uw smaak en type woning. En Comatherm is al dik 30 jaar een begrip op het gebied van kunststof en aluminium kozijnen, dus uw keuze is in veilige handen.

Nooit meer schilderen en een hoge inbraakwering, dat zijn een aantal leuke voordelen van onze kunststof kozijnen. Vrijwel elk ontwerp of indeling is mogelijk. En u kunt zorgeloos genieten van absolute topkwaliteit. Kunststof kozijnen hebben de afgelopen twintig jaar een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Het resultaat daarvan is een kunststof kozijn dat niet alleen perfect isoleert maar ook niet van echt hout is te onderscheiden. U kunt uw huis de uitstraling geven die past bij uw woning met een vlak, verdiept of tussenvorm profiel en elke denkbare kleur is leverbaar.

De uitstraling van uw woning is belangrijk en kozijnen zijn erg bepalend voor deze uitstraling. Daarom kiest u een mooi kozijn wat bij uw huis past. Comatherm zorgt dat uw ramen en deuren er weer als nieuw uit zien. Tegelijkertijd verhoogt u zo de waarde van uw huis! Waar u ook voor kiest, wij helpen u van advies tot montage. Zelf heeft u bij ons nergens meer omkijken naar.

Met onze kozijnen bent u verlost van het onderhoud. Het kozijn heeft, naast alle voordelen van kunststof kozijnen, vele extra pluspunten. De profielen hebben een grote wanddikte waardoor er minder kans op torderen is. Bovendien kan er tot driedubbele beglazing worden geplaatst. Een driedubbele rubberdichting leidt tot veel hogere isolatiewaardes tegen geluid en koude. Tenslotte zijn de kozijnen binnenin volledig verstevigd met staal. Dit leidt tot duurzamere kozijnen, omdat ze stijver zijn en daardoor jaar in jaar uit goed blijven sluiten in alle deuren en ramen. Ook vergen uw kozijnen minder onderhoud en totaal geen schilderwerk meer.

Kom eens langs in onze ruime showroom. U vindt ons 100 meter vanaf de snelweg A58, neem afslag 19 (Vosdonk) bij Etten-Leur of rijdt binnendoor langs Sprundel, via de Vosdonkseweg.

kunststof kozijnen roosendaal

Comatherm
Ecustraat 1
4879 NP Etten-leur
t: (076) 50 88 077 / e-mail: info@comatherm.nl

Bekijk onze algemene voorwaarden en de privacyverklaring