Kunststof kozijnen Gealan NL Plus voor de ondernemer

 

gealan verdiepte profiel s8000 nl plus

NIEUW! GEALAN KWALITEIT VOOR SCHERPE PRIJS!

Topkwaliteit hoeft niet duur te zijn. Wij bieden u gegarandeerd de scherpste prijs voor een kunststof kwaliteitskozijn. Uiteraard is dit kozijn voorzien van betrouwbaar hang- en sluitwerk en stalen versterkingsprofielen, zoals hoort op de Nederlandse markt. Wij staan met onze 30+ jaar ervaring achter dit kozijn!

Reeds meer dan 30 jaar zijn wij actief als full service leverancier en installateur van (onder andere) kunststof kozijnen richting de particulier en aannemer. Hierbij verzorgen wij het advies en meten we alle elementen netjes ter plaatse in voor een gespecificeerde offerte op maat. De hieruit voortkomende opdrachten realiseren we al 30 jaar met het Profel P600 kozijnsysteem, een systeemhuis uit het luxere kozijnsegment. Deze diensten blijven we uiteraard bieden, maar de kozijnmarkt verandert en de vraag naar een scherpe prijs is hoog.

Een toestroom van kozijnen uit landen als Polen, Roemenië en Turkije hebben deze trend ingezet. Vaak erg lage prijzen, maar meestal ten kosten van de kwaliteit. Er wordt onbekend hang- en sluitwerk gebruikt en de stalen versterking in het kozijn wordt achterwegen gelaten. Dit resulteert in een inferieur product. Met onze ervaring en kennis op het gebied van kunststof kozijnen zijn we op zoek gegaan naar een fabrikant die de kwaliteit kan bieden die we in Nederland gewend zijn, maar voor prijzen die aanzienlijk lager liggen. Uiteindelijk hebben we in Polen een moderne fabriek gevonden die een Gealan NL Plus kozijn produceert en dit voor een erg concurrerende prijs kan aanbieden zonder consessies te doen aan kwaliteit. Deze kozijnen worden specifiek geproduceerd voor de Nederlandse markt en worden afgeleverd met stalen versterkingsprofielen en hang- en sluitwerk van gerenommeerde merken als Maco, Fuhr en Roto.

Uiteraard kunnen we u deze kozijnen bieden via ons reguliere full service systeem. We willen echter ook meedenken met partijen die geen behoefte hebben aan “full service” en hiervoor hebben we ons online bestelsysteem opgezet. Hier kunt u zelf uw kozijnen uitrekenen en we bieden u hierbij een extra korting op de aanschafprijs. En als terugkerende afnemer bieden we u nog een extra korting, waarmee uw aanschafprijs gegarandeerd tot de laagste in Nederland en België behoort!

De kozijnen zijn leverbaar in wit en cremewit (glad, kleur in de massa), Renolit houtnerfstructuur en acrylcolor op de buitenzijde leverbaar. Indien u een demohoek wenst, dan verzorgen wij die kosteloos voor u.

gealan S8000 NL Plus

 

Comatherm
Ecustraat 1
4879 NP Etten-leur
t: (076) 50 88 077 / e-mail: info@comatherm.nl

Bekijk onze algemene voorwaarden en de privacyverklaring