Dakkapel Etten-Leur

Zoekt u een dakkapel en woont U in Etten-Leur? Zoek niet verder! Met een dakkapel van Comatherm haalt u het beste in (op uw) huis. De beloopbare ruimte neemt enorm toe omdat het schuine dak ter plaatse van de dakkapel weg is. Ook krijgt u veel meer daglicht binnen. Hierdoor verandert een matig bruikbare zolderruimte in een prachtige slaap- of hobbykamer.

De gemeente Etten-Leur is doorgaans niet lastig bij deze verbouwingen, want in de meeste gevallen (achterzijde en zijkant) mag u volledig vergunningvrij aan de slag. Kom eens langs in onze ruime showroom. U vindt ons bij afslag 19 (Vosdonk) in Etten-Leur. U ziet het: wij zitten bij u om de hoek!

Binnen één dag gereed!
De overlast van het verbouwen wordt enorm beperkt als u kiest voor een prefab dakkapel omdat de werkzaamheden dan slechts één dag duren. In de ochtend wordt een opening in het dak gemaakt en hierna wordt een lichte bouwkraan gebruikt om de dakkapel te plaatsen. Het kozijn is vooraf al in de dakkapel geplaatst. Door deze snelle montage kunnen de montagekosten laag blijven. De montage van een traditionele dakkapel duurt al snel een week, waardoor het risico op overlast door slecht weer enorm toeneemt.

Prefab dakkapel met enorm veel mogelijkheden
De moderne polyester dakkapel is niet meer de standaard "omgekeerde badkuip" van vroeger. Elke dakkapel wordt op maat gemaakt en wordt volledig naar uw wensen opgebouwd door fabrikant Windak. Iedereen heeft tenslotte eigen wensen voor wat betreft afmeting, stijl en kleur.

Traditionele dakkapel
Uiteraard bouwen wij ook een traditionele dakkapel. Als u specifieke wensen heeft die met een prefab dakkapel niet of moeilijk te realiseren zijn staan onze timmerlui voor u klaar om dit op een traditionele wijze op te lossen.

dakkapel etten-leur

Comatherm
Ecustraat 1
4879 NP Etten-leur
t: (076) 50 88 077 / e-mail: info@comatherm.nl

Bekijk onze algemene voorwaarden en de privacyverklaring