Dakkapel Roosendaal

U woont in Roosendaal en zoekt een dakkapel? Graag had u op de verdieping wat meer ruimte gehad? Met een dakkapel van Comatherm is dit snel te realiseren.

De beloopbare ruimte wordt een heel stuk groter omdat het schuine dak ter plaatse van de dakkapel weg is. Ook neemt de hoeveelheid daglicht enorm toe. Hierdoor verandert een matig bruikbare zolderruimte in een volwaardige slaap- of hobbykamer. De gemeente Roosendaal is doorgaans erg flexibel bij deze verbouwingen, want in de meeste gevallen (achterzijde en zijkant) mag u volledig vergunningvrij aan de slag. Kom eens langs in onze ruime showroom. U vindt ons 100 meter vanaf de snelweg, neem afslag 19 (Vosdonk) bij Etten-Leur. U ziet het: uw dakkapel specialist vlak bij Etten-Leur!

Binnen één dag gereed!
De overlast van het verbouwen wordt enorm beperkt als u kiest voor een prefab dakkapel omdat de werkzaamheden dan slechts één dag duren. In de ochtend wordt het dak open gemaakt en hierna wordt een lichte bouwkraan ingezet om de dakkapel te plaatsen. Het kozijn is meestal al bij aflevering in de dakkapel geplaatst. Door deze snelle montage kunnen de montagekosten laag blijven. De montage van een traditionele dakkapel duurt al snel een week, waardoor het risico op overlast door regen enorm toeneemt.

Prefab dakkapel met enorm veel mogelijkheden
De huidige polyester dakkapel is niet meer de standaard "omgekeerde badkuip" van vroeger. Elke dakkapel wordt op maat en naar uw wensen gemaakt door fabrikant Windak. Iedereen heeft tenslotte eigen wensen voor wat betreft afmeting, stijl en kleur.

Traditionele dakkapel
Uiteraard bouwen wij ook een traditionele dakkapel. Als u specifieke wensen heeft die met een prefab dakkapel niet of moeilijk te realiseren zijn staan onze timmerlui voor u klaar om dit op een traditionele wijze op te lossen.

dakkapel roosendaal

Comatherm
Ecustraat 1
4879 NP Etten-leur
t: (076) 50 88 077 / e-mail: info@comatherm.nl

Bekijk onze algemene voorwaarden en de privacyverklaring