Kunststof kozijnen Roosendaal

Zijn uw kozijnen aan vervanging toe en woont u in Roosendaal? Met de kunststof kozijnen van Comatherm kunt u uw woning elke gewenste uitstraling geven. In ons brede assortiment kozijnen vindt u ongetwijfeld een oplossing die past bij uw smaak en type woning. En Comatherm is al dik 30 jaar een begrip op het gebied van kunststof en aluminium kozijnen, dus uw keuze is in veilige handen.

Vrijwel elk ontwerp of indeling is mogelijk. En u kunt zorgeloos genieten van absolute topkwaliteit. Kunststof kozijnen hebben de afgelopen twintig jaar een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Het resultaat daarvan is een kunststof kozijn dat niet alleen perfect isoleert en inbraakwerend is maar tegenwoordig niet meer van hout te onderscheiden is. U kunt uw huis de uitstraling geven die past bij uw woning met een vlak, verdiept of tussenvorm profiel en elke denkbare RAL kleur is leverbaar.

De uitstraling van uw woning of appartement is natuurlijk belangrijk voor u. Kozijnen zijn erg bepalend voor deze uitstraling. Daarom is het belangrijk dat de kwaliteit van uw kozijnen optimaal in orde is. Comatherm zorgt dat uw ramen en deuren er weer als nieuw uit zien. Tegelijkertijd verhoogt u zo de waarde van uw huis!

Waar u ook voor kiest, wij helpen u van advies tot montage. Zelf heeft u bij ons nergens meer omkijken naar.

Het kozijn heeft, naast alle voordelen van kunststof kozijnen, vele extra pluspunten. De profielen hebben een grote wanddikte waardoor er minder kans op torderen is. Bovendien kan er tot driedubbele beglazing worden geplaatst. Een driedubbele rubberdichting leidt tot veel hogere isolatiewaardes tegen geluid en koude. Tenslotte zijn de kozijnen van binnen rondom volledig verstevigd door staal. Dit leidt tot duurzamere kozijnen, omdat ze stijver zijn en daardoor jaar in jaar uit goed blijven sluiten in alle deuren en ramen. Ook vergen uw kozijnen minder onderhoud en totaal geen schilderwerk meer.

Kom eens langs in onze ruime showroom. U vindt ons 100 meter vanaf de snelweg A58, neem afslag 19 (Vosdonk) bij Etten-Leur.

kunststof kozijnen roosendaal

Comatherm
Ecustraat 1
4879 NP Etten-leur
t: (076) 50 88 077 / e-mail: info@comatherm.nl

Bekijk onze algemene voorwaarden en de privacyverklaring