Kozijnen Rotterdam

Uw kozijnen zijn aan vervanging toe? Comatherm is uw kozijnen specialist in de buurt van Rotterdam. Ruim 30 jaar ervaring onderscheidt ons van onze collega’s, dus uw kunststof, aluminium of houten kozijnen zijn bij ons in goede handen.

Wij zijn zes dagen per week geopend om alle mooie producten die we hebben aan u te kunnen tonen. Zowel de particuliere woningbezitter als de eigenaar van een bedrijfspand zijn bij ons aan het goede adres voor kozijnen in elke vorm, kleur of maat. Wij voeren alles van strak en modern, tot zeer klassiek en robuust. Elke gewenste kleur of kleurencombinatie is mogelijk en uiteraard staat kwaliteit, comfort en isolatie op het hoogste niveau. Wij denken graag met u mee voor een betaalbare oplossing van uw onderhoudsproblemen.

Loop eens vrijblijvend binnen voor een lekker bakje thee of koffie en kijk op uw gemak in onze showroom rond of er iets is waarmee wij uw pand kunnen verbeteren en verfraaien. Deuren, ramen, (hef-)schuifpuien of vouwwanden: bij ons vindt u het. En uiteraard kan alles worden geïnstalleerd door ons eigen kundige personeel. Bij ons staat service, garantie en lange levensduur hierbij erg hoog in het vaandel. Wij kiezen onze fabrikanten zorgvuldig op basis van goede ervaringen en kwaliteitsproducten voor een scherpe prijs.

Ook op het gebied van zonwering vindt u bij ons alles. Van knikarmscherm tot verandazonwering, van rolluik tot screen: wij voeren het in ons assortiment. Als u uw kozijnen gaat vervangen kan het handig zijn om de zonwering meteen mee te nemen zodat alles qua detaillering en montage kosten kan worden gecombineerd.

Kom eens langs in onze ruime showroom. U vindt ons 100 meter vanaf de snelweg A58, neem afslag 19 (Vosdonk) bij Etten-Leur.

 

kozijnen rotterdam

Comatherm
Ecustraat 1
4879 NP Etten-leur
t: (076) 50 88 077 / e-mail: info@comatherm.nl

Bekijk onze algemene voorwaarden en de privacyverklaring