Zonwering Hoeven

Comatherm is uw zonwering specialist in Hoeven en omstreken. Dit is het stukje website waar u verkoeling en schaduw vindt op warme dagen. Hier vindt u alles op het gebied van knikarmschermen, rolluiken, screens, serredakzonweringen en andere zonweringsoplossingen. Kijk bovenaan onze site voor de aparte link naar onze rolluiken.

Knikarmscherm
Als u een zonnescherm zoekt in Hoeven voor boven het terras tegen de gevel van uw woning, komt u vaak terecht bij een knikarmscherm. Dit type zonwering bestaat uit een nylonachtig doek dat zich door middel van armen opent boven uw terras. Het scherm kan tot wel 12 meter breed worden (gekoppeld) en maximaal 3,5 meter vanuit de gevel uitvouwen. In gesloten toestand is het een dichte kast, waarin uw doek beschermd wordt tegen slecht weer.

Zonwering op uw overkapping of serredak
Een veranda- of serredak kan vaak een enorme hitte-opbouw geven in de zomer, waarbij de serredak- of verandazonwering een uitkomst is. Dit type zonwering rust op uw serredak en is altijd elektrisch aangedreven, vanwege de moeilijke bereikbaarheid van de kast, bovenop het serredak. Eventueel kan een zon- en windautomaat de bediening automatisch voor u verzorgen. Niet bij elk serredak is zonwering mogelijk en dan is zonwerende beglazing een uitkomst. Bij de meer ingewikkeldere serredaken, bijv. een ronde serre of een serre met schuine glaspunten, kan het ook vaak lastig zijn een serredakzonwering toe te passen. Het is verstandig hiermee rekening te houden als men een serre bouwt.

Screens
Indien u zonwering voor uw ramen wenst maar niet het volledig donkere gevoel van een rolluik wil, is het screen de uitkomst. Met een screendoek heeft u wel de zonwering, maar is er toch nog een klein beetje doorzicht, afhankelijk van het gekozen type doek. Hier leest u meer over screens.

Zonwering in Hoeven? Kom naar Comatherm!

zonwering hoeven

Comatherm
Ecustraat 1
4879 NP Etten-leur
t: (076) 50 88 077 / e-mail: info@comatherm.nl

Bekijk onze algemene voorwaarden en de privacyverklaring