Zonwering Roosendaal

Zoekt u zonwering in Roosendaal? Comatherm is de zonwering specialist in Roosendaal en omgeving. Bij ons vindt u schaduw en verkoeling op de warme dagen. Kom gezellig langs en bekijk alles op het gebied van knikarmschermen, rolluiken, screens, serredakzonwering en andere zonweringsoplossingen. U vindt ons 100 meter vanaf afslag 19 aan de A58, dus voor u vlak bij de deur. Kijk bovenaan onze site voor de aparte link naar onze rolluiken en screens.

Knikarmscherm
Zonwering in Roosendaal voor boven uw terras? Dan is een knikarmscherm de ideale oplossing. Zo’n scherm bevat een nylonachtig doek, wat zich met behulp van armen ontvouwt boven uw terras. Het scherm kan tot wel 12 meter breed worden (gekoppeld) en maximaal 3,5 meter vanuit de gevel uitvouwen. In gesloten toestand is het een nette kast, waarin uw doek beschermd wordt tegen weer en wind.

Screens
Indien u zonwering voor uw ramen wenst, maar niet het volledig donkere gevoel van een rolluik wil, is het screen de uitkomst. Met een screendoek heeft u wel de zonwering, maar is er toch nog een klein beetje doorzicht, afhankelijk van het gekozen type doek. Hier leest u meer over screens.

Zonwering op uw veranda- of serredak
Een serredak kan vaak een enorme hitte-opbouw geven in de zomer, waarbij een serredak- of verandazonwering een uitkomst is. Dit type zonwering rust op uw serredak en is altijd elektrisch aangedreven, vanwege de moeilijke bereikbaarheid van de kast, bovenop het serredak. Eventueel kan een zon- en windautomaat de bediening automatisch voor u verzorgen. Niet bij elk serredak is zonwering mogelijk en dan is zonwerende beglazing een uitkomst. Bij de meer complexe serredaken, bijv. een ronde serre of een serre met schuine glaspunten, kan het ook vaak lastig zijn een serredakzonwering toe te passen. Het is verstandig hiermee rekening te houden als men een serre bouwt.

Comatherm kan u helpen met al uw zonwering in Roosendaal!

zonwering roosendaal

Comatherm
Ecustraat 1
4879 NP Etten-leur
t: (076) 50 88 077 / e-mail: info@comatherm.nl

Bekijk onze algemene voorwaarden en de privacyverklaring