Kunststof kozijnen Klaaswaal

Leeft u in Klaaswaal en zoekt u een kunststof kozijnen specialist? Kom eens langs bij Comatherm in Etten-Leur! Wij zijn al vanaf 1985 de specialist in kozijnen en zonwering in Klaaswaal en omstreken. Kom eens langs en vraag ons waar de Comathermstraat in Klaaswaal nu eigenlijk ligt: onze buitenshowroom in uw woonplaats.

Onze showroom in Etten-Leur is zes dagen per week geopend en is ruim opgezet zodat u alles op het gebied van kozijnen, ramen en deuren kunt bekijken. Wij zijn optimaal uitgerust voor de particuliere huisbezitter, maar ook voor het zakelijke pand. Bij ons vindt u alles van fraaie klassieke blokramen tot moderne strakke kozijnen. Elke kleur of combinatie van kleuren is mogelijk en kwaliteit en isolatie staat bij ons op het hoogste niveau. Verlos uzelf van het schilderwerk, wij denken graag met u mee voor een betaalbare oplossing van uw onderhoudsproblemen.

Loop eens binnen voor een bakje koffie of thee en kijk rond in onze ruime showroom of er iets is waarmee wij uw woning kunnen verbeteren en verfraaien. Uiteraard kan alles worden geplaatst door ons eigen vakkundig personeel. Deuren, ramen, (hef-)schuifpuien of vouwwanden: bij ons vindt u het. Bij ons staat service, garantie en lange levensduur hierbij erg hoog in het vaandel. We kiezen onze fabrikanten zorgvuldig op basis van goede ervaringen en kwaliteitsproducten voor een scherpe prijs.

Ook op het gebied van zonwering vindt u bij ons alles. Van knikarmscherm tot verandazonwering, van rolluik tot screen: wij voeren het in ons assortiment. Als u uw kozijnen gaat vervangen kan het handig zijn om de zonwering meteen mee te nemen zodat alles qua detaillering en montage kosten kan worden gecombineerd.

U vindt ons aan de A58, slechts 100 meter vanaf de snelweg bij afslag 19 (Vosdonk/Etten-Leur).

Hieronder ziet u de "Comatherm straat" in Klaaswaal:

kunststof kozijnen klaaswaal

Comatherm
Ecustraat 1
4879 NP Etten-leur
t: (076) 50 88 077 / e-mail: info@comatherm.nl

Bekijk onze algemene voorwaarden en de privacyverklaring