Overkapping Roosendaal

Zoekt u een overkapping in Roosendaal? Comatherm bouwt voor u een fraaie terrasoverkapping om wat langer van de avonden te kunnen genieten. Met een veranda schept u een fraai stukje "overdekt buiten". Ook staat uw tuinmeubilair beter beschermd tegen de weersinvloeden. Bij ons kunt u kiezen of u dit met verlichting, zonwering of met zijwanden wil uitvoeren, het comfortniveau heeft u zelf in de hand. En u kunt uw fraaie overkapping altijd uitbreiden naar een volwaardige tuinkamer! Kijk eens op uw gemak verder op onze site (klik bovenaan op Overkapping voor meer info) of kom eens langs in onze showroom aan de A58 voor meer info en een vrijblijvende prijsopgave.

Al meer dan 30 jaar toonaangevend!
Comatherm levert en bouwt al meer dan 30 jaar overkappingen in Roosendaal en omstreken. Met Verasol hebben we hierin een goede partner want zij zijn al 12,5 jaar een toonaangevend merk op het gebied van hoogwaardige aluminium verandasystemen. Met de Greenline, Profiline en Highline veranda biedt Verasol altijd een passende terrasoverkapping naar wens.

Carports en tuinkamers
Naast veranda's bieden we ook carports, tuinkamers en onderhoudsarme tuinafscheidingen. Al onze oplossingen zijn aantrekkelijk geprijsd en worden indien nodig op maat geleverd. Wij komen bij u alles inmeten en installeren uiteraard alles indien u dit wenst. En met de uitgebreide montagehandleidingen is zelfbouw ook mogelijk.

Opties
Waardevol is ook het brede assortiment aan opties en accessoires, zoals glasschuifwanden, zonwering, zonnedoeken, verlichting en verwarming om uw veranda of tuinkamer naar wens in te richten. Zo kleedt u uw veranda of tuinkamer nog stijlvoller aan en kunt u optimaal genieten van het buitenleven.

Milieubewust en duurzaam
Bij alle duurzame producten van Verasol ontvangt u een garantiecertificaat met fabrieksgarantie van 10 jaar. Tevens ontvangt u op aanvraag een statische calculatie ten behoeve van eventuele vergunningsaanvraag of verzekering.

Contact
Wilt u meer informatie over een overkapping of veranda in Roosendaal? Neem contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Een regenbui of niet, met onze overkapping bepaalt u zelf wanneer u van uw tuin geniet!

overkapping Roosendaal

Comatherm
Ecustraat 1
4879 NP Etten-leur
t: (076) 50 88 077 / e-mail: info@comatherm.nl

Bekijk onze algemene voorwaarden en de privacyverklaring