Overkapping Oudenbosch

Zoekt u een overkapping in Oudenbosch? Kom naar Comatherm. Wilt u langer genieten van de avond of wenst u uw loungeset beschutting te bieden? Kom eens kijken in onze mooie showroom naar wat er allemaal mogelijk is op het gebied van veranda’s en tuinkamers. U kunt zelf kiezen of u hierbij zonwering, verlichting of zijwanden toe wil voegen en u kunt de overkapping zelfs uitbreiden naar een geweldige tuinkamer waar u het grootste deel van het jaar van kunt genieten.

Al meer dan 30 jaar toonaangevend!
Overkapping in Oudenbosch? Comatherm levert en bouwt al meer dan 30 jaar overkappingen in uw omgeving. Met Verasol hebben we hierin een goede partner want zij zijn al 12,5 jaar een toonaangevend merk op het gebied van hoogwaardige aluminium verandasystemen. Met de Greenline, Profiline en Highline veranda bieden we altijd een passende terrasoverkapping naar wens.

Carports en tuinkamers
Naast veranda's bieden we ook carports, tuinkamers en onderhoudsarme tuinafscheidingen. Al onze oplossingen zijn aantrekkelijk geprijsd en worden indien nodig op maat geleverd. Wij komen bij u alles inmeten en installeren uiteraard alles indien u dit wenst. En met de uitgebreide montagehandleidingen is zelfbouw ook mogelijk.

Opties
Waardevol is ook het brede assortiment aan opties en accessoires zoals glasschuifwanden, verlichting, zonwering en verwarming om uw veranda of tuinkamer naar wens in te richten. Zo kleedt u uw veranda of tuinkamer nog stijlvoller aan en kunt u optimaal genieten van het buitenleven.

Milieubewust en duurzaam
Bij alle duurzame producten van Verasol ontvangt u een garantiecertificaat met fabrieksgarantie van 10 jaar. Tevens ontvangt u op aanvraag een statische calculatie ten behoeve van eventuele vergunningsaanvraag of verzekering.

Contact
Wilt u meer informatie over een overkapping of veranda in Roosendaal? Neem contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Een regenbui of niet, met onze overkapping bepaalt u zelf wanneer u van uw tuin geniet!

overkapping oudenbosch

Comatherm
Ecustraat 1
4879 NP Etten-leur
t: (076) 50 88 077 / e-mail: info@comatherm.nl

Bekijk onze algemene voorwaarden en de privacyverklaring