Kunststof kozijnen Breda

Zoekt u kunststof kozijnen in Breda? Zoek niet verder! Comatherm is al vanaf 1985 uw specialist in aluminium en kunststof kozijnen in Breda en omstreken. Met 30 jaar ervaring zijn uw kozijnen bij ons in goede handen.

Onze ruime showroom van 450m2 is zes dagen per week geopend om al onze kunststof kozijnen aan u te tonen. Wij zijn perfect uitgerust voor zowel de particuliere woningbezitter als het zakelijke pand en wij voeren dan ook alles van moderne strakke kozijnen tot fraaie klassieke blokramen. Elke gewenste kleur of kleurencombinatie is mogelijk en uiteraard staat kwaliteit, comfort en isolatie op het hoogste niveau. Wij denken graag met u mee voor een betaalbare oplossing van uw onderhoudsproblemen.

Loop voor kunststof kozijnen in Breda eens vrijblijvend binnen voor een lekker bakje koffie of thee en kijk op uw gemak in onze showroom rond of er iets is waarmee wij uw pand kunnen verbeteren en verfraaien. Deuren, ramen, (hef-)schuifpuien of vouwwanden: bij ons vindt u het. En uiteraard kan alles worden geïnstalleerd door ons eigen kundige personeel. Bij ons staat service, garantie en lange levensduur hierbij erg hoog in het vaandel. We kiezen onze fabrikanten zorgvuldig op basis van goede ervaringen en kwaliteitsproducten voor een scherpe prijs.

Ook op het gebied van zonwering vindt u bij ons alles. Van knikarmscherm tot verandazonwering, van rolluik tot screen: wij voeren het in ons assortiment. Als u uw kozijnen gaat vervangen kan het handig zijn om de zonwering meteen mee te nemen zodat alles qua detaillering en montage kosten kan worden gecombineerd.

Kom eens langs in onze ruime showroom. U vindt ons 100 meter vanaf de snelweg A58, neem afslag 19 (Vosdonk) bij Etten-Leur.

kunststof kozijnen Breda

Comatherm
Ecustraat 1
4879 NP Etten-leur
t: (076) 50 88 077 / e-mail: info@comatherm.nl

Bekijk onze algemene voorwaarden en de privacyverklaring